Egy Nike papucs, amelyre neked is szükséged van

Ha a Nike, mint a világ legnagyobb márkája élsportolókat szponzorál, miért ne lehetnél te is egy közülük, aki a brand termékeibe öltözik? A vállalatot 1964-ben alapította Bill Boweman és Phil Knight, azóta pedig sikert sikerre halmoznak.

A Nike évtizedek óta híres megfizethető, praktikus és kényelmes sportfelszereléseiről, szabadidős vagy otthoni kiegészítőjéről. Ha pedig az ember új termékbe fektet pénzt, számos szempontot figyelembe vesz, mielőtt vásárolna valamit. 

52859391_m.jpg

Sajnos a legtöbb márka nem gyárt időtálló cipőket vagy papucsokat, mert úgy gondolják, nem éri meg nekik. A Nike ennek pont az ellenkezőjét vallja, hiszen olyan lábbeliket dobnak piacra, amelyeket évekig lehet viselni. A Nike Getasandal is pont ilyen. 

Első ránézésre férfi papucsnak tűnik, azonban női méretben is kapható. Kétség sem fér ahhoz, hogy rendkívül kényelmes. A Getasandal talprésze úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a láb formájához, mind a pántnál, mind a saroknál. Ezáltal úgy tartja a lábat, hogy egy percnyi kényelmetlenséget is okozna. 

Mivel a papucs viszonylag puha gumiból készült, így sehol nem vágja a lábat vagy sérti fel a bőrt. 

Fekete színe egyszerűségről, praktikusságról árulkodik. A legtöbb férfi és nő pedig pont ezt várja egy szabadidő cipőtől. A Nike Getasandal minőségi gumiból készült, így nem jön szét egy, de még három év elteltével sem. Mivel az egész papucs anyaga gumi, ezáltal strandra is bátran viselhető.

Nem csúszkál benne a láb (még akkor sem, ha vizes) és a strandon, ahol nedves minden, képtelenség elesni benne azért, mert csúszik a talpa. Strandon kívül persze otthoni használatra is alkalmas, így ha igazán praktikus lábbelit keresel a nyári forró napokra vagy az otthoni kertészkedéshez, mindenképp szerezz be egyet belőle.